مقدمه اول:
قبل از آنکه اینستاگرام مُد شود، بیان امکان دنبال کردن داشت . و از وقتی که اینستاگرام در ایران رواج پیدا کرده است، اکثر فرهنگش را به فضاهای دیگر هم برده است؛ مثلا همین فالو کردن که فضای بیان را هم بههم ریخته است. وبلاگنویسان میفهمند چه میگویم. کافی است چرخی در نظرات وبلاگها بزنید، نظراتی که میگویند دنبالت کردم، دنبالم کن، توجهتان را به خود جلب میکند. و قس علی هذا دیگر فرهنگها اینستاگرامی.
مقدمه دوم:
آن زمانی که چالش درخواست ارتقا از بیان توسط آقای صفایینژاد مطرح شد و تا حدی هم خوب استقبال شد، خیلی از پیشنهادات مربوط به بخش دنبال کنندگان بود. که خوب البته ظاهرا باید از بیان قطع امید کرد و همین که زنده است و همهی خاطراتمان را پاک نکرده و با یک خداحافظی حالمان را نگرفته باید تشکر کنیم.
مقدمه سوم:
بعضی خبرخوانها هستند که امکانات جالبی دارند و تا حدی میتوانند جایگزین این ویژگی دنبال کردن بشوند ولی در مجموع هر کدام نقصهایی دارند و هیچکدام به صورت کامل انتظارات را برآورده نمیکنند و بعضیهاشان هم که چشم به جیبخالی ما دوخته بودند. یکی از خبرخوانهایی که نظرم را تا حدی جلب کرد https://www.inoreader.com/ بود که توی این پست یکی از وبلاگنویسان بیان باهاش آشنا شدم ولی باز هم نتونستم جایگزین دنبالکنندههای بیانش کنم.
مقدمه چهارم:
چند وقتی هست که همین خبرخوان اینوریدر نه تنها زبان عزیز فارسی را اضافه کرده و بلکه برای گوشیهای هوشمند هم برنامه زده که به راحتی نمیتوان کنارش گذاشت. در پستی دیگر تفاوتهای اینوریدر با دنبالکنندگان بیان را میگم شاید شما هم مثل من تصمیم گرفتی به جای بیان از آن استفاده کنید.
نتیجه:
ببخشید که مقدمات طولانی شد و خستهتان کرد. نتیجه آن که اگر رشد نکنی و خودت را بالا نبری هر آن ممکن است که رها شوی. خدا ما را برای رشد کردن خلق کرده است. باید رشد کنیم. رشد در زمینههای مختلف.
در این فضای سرعتی که در جهان است حتی همین وبلاگ بیان که اینقدر به آن دل بسته هستیم ممکن است روزی رها شود مگر نبود بلاگفا؟! پس اگر کسی به مدیران بیان دسترسی دارد بگوید که رها شدنشان نزدیک است.
درباره این سایت